Rólunk

Cégünk alapító tagja, Babkó Pál kezdetben egyéni vállalkozóként szervizelte ügyfeleink gépkocsijait, majd 1991-ben megalapította az Inter-Haller Kft.-t, amit 2015. szeptember 24. napján kereszteltünk át Verdavizsga Kft.-nek.

A kilencvenes években még állandó megbízással végeztük a gépkocsik vizsgáztatását, jelenleg hétfőtől péntekig 8-17 óra között állandó és saját vizsgabiztosokkal végezzük a munkát.

Cégünk éves szinten közel 2000 db gépkocsi műszaki vizsgáztatását végzi el, és közel 500 autót javítunk.

A gépkocsik vizsgáztatása mellett cégünk márkafüggetlen gépkocsijavítást, karbantartást is végez, legyen szó az éppen aktuális olajcseréről vagy valamely komolyabb hiba megjavításáról.

Ha autója javításra szorul – legyen az motor-, vagy autóvillamossági probléma –, a szakmailag megalapozott, célirányos, gyors, értékarányos és korrekt szakmai munkát nemcsak ajánljuk, hanem el is végezzük. Független szervizünket nem csupán azért kedvelik a gépjármű-tulajdonosok, mert kedvező és elérhető áron dolgozunk, de nálunk nem kell napokat, heteket várni, hogy elkészüljön az autó. Ha a hiba összetett, és több alkatrész is okozhatja a problémát, nagykereskedő partnereink segítségével bármilyen új alkatrészt általában egy-két órán belül be tudunk szerezni. Évtizedes az együttműködésünk az UNIX Autóalkatrész Kft.-vel, illetve a Bárdi Autó Zrt.-vel.

Szervizünkben jelenleg 4 autót tudunk autóemelőn egy időben szervizelni, ezenkívül külön részlegen foglalkozunk a HIBRID gépkocsikkal.  Ezzel egy időben, folyamatosan tudjuk a műszaki vizsgáztatást is végezni.

Hívjon minket bizalommal!